Magazin > VIP
10 ogledov

Anistonova spet preložila poroko

Jennifer Aniston in Justin Theroux FameFlynet
Igralka Jennifer Aniston je znova preložila svojo poroko.

Zaročenca Jennifer Aniston in Justin Theroux imata očitno velike težave pri pripravah na poroko. Potem ko sta jo enkrat že odpovedala, sta jo sedaj spet preložila za nekaj mesecev. Par, ki je skupaj od leta 2011, naj bi se tako poročil konec poletja.

Po navedbah medijev zaročenca nista enotna pri tem, kako velika naj bi bila poroka. Jen si seveda želi velikega poročnega obreda, Justin pa se bolj nagiba k majhnemu in bolj zasebnemu.

Vir je povedal, da sta oba glede priprav sicer čisto sproščena ter da se poroke veselita, imata le drugačne ideje o tem, kakšna naj bo poroka. Ker sta zelo zaljubljena, ni pričakovati, da se ne bosta vzela.

Jen je pred kratkim razkrila, da poročne obleke še ni izbrala, pojavila pa so se tudi namigovanja, da naj bi na poroki pela britanska pevka Adele.

Anistonova je povedala, da je bila njena prva poroka, leta 2000 se je poročila z Bradom Pittom, zelo stresna. Njen koordinator poroke Kevin Lee je zaupal, da je bila igralka s poročnim obredom, ki naj bi stal milijon dolarjev, precej nezadovoljna, zato si želi, da bi bila druga poroka drugačna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.