Magazin > VIP
6 ogledov

Anistonova užalila invalide

Jen mora bolj paziti na svoje besede. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Jennifer Aniston je pretekli teden močno razjezila združenje invalidov ZDA, ko je sredi nekega intervjuja uporabila besedo retardiranec.

Neljubi dogodek se je zgodil med televizijsko oddajo Live With Regis And Kelly, ko je Jennifer brez premisleka dejala: "Ja, rada se preoblačim. To je moja služba, kot da sem retardirana."

 

Njeni šali je sicer sledil val smeha, a mnogi so bili zaradi njenih besed močno užaljeni, predvsem predstavniki paraolimpijskih iger in člani združenja invalidov ZDA.

 

"Jennifer bi morala dobro premisliti, preden je v šali uporabila to besedo. V naši skupnosti je ogromno ljudi, ki jih takšno govoričenje prizadene. Vse življenje se borijo, da se ta beseda ne bi uporabljala napačno," je povedala tiskovna predstavnica paraolimpijskih iger Kirsten Seckler.

 

41-letno igralko so ošteli tudi odvetniki združenja invalidov in dodali, da besedni zaklad zvezdnice očitno ni ravno bogat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.