Magazin > VIP
30 ogledov

Anistonovo za drugo zapustil še en moški

Jennifer Aniston Žurnal24 main
Frizer Jennifer Aniston bo odslej skrbel za Kim Kardashian.

Jennifer Aniston naj bi bila besna na svojega (nekdanjega) frizerja. Ta jo je namreč dal na čevelj, ker se namerava posvetiti črnolasi Kim Kardashian, ki je po njegovem mnenju trenutno večja zvezda kot Jen.

"Chris McMillan je edini moški, ki je Jennifer ves čas stal ob strani. Z njo je bil, ko se je razšla s Pittom. Jen je zato pričakovala, da ji bo za vedno zvest. Sedaj je besna tako na Chrisa kot na Kim. Zanjo je to izdaja," je izdal vir.

Jen je za njegovo "nezvestobo“ izvedela preko Twitterja. Kim je na družabnih omrežjih namreč objavila skupno fotografijo. "Jen in Chris sta skupaj gledala Kimin resničnostni šov in se norčevala iz družine. Jennifer je, ko je izvedela za frizerjevo novo prijateljico, Kim poslala sporočilo, naj se umakne, a Kim se je ni ustrašila. Njen načrt se je popolnoma izjalovil, saj ji je Chris zelo zameril, da je Karadshianovi poslala sporočilo."

Frizer naj bi Jennifer zameril tudi, da je svojim prijateljem, odkar je z Justinom Therouxjem, obrnila hrbet. "Chris je nad Kim navdušen. Pravi, da je kot piš svežega zraka. Jennifer se je namreč ves čas pritoževala nad svojo postavo in nad moškimi," je še povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.