Magazin > VIP
857 ogledov

Anja je posnela nove gole fotografije

Anja Jenko Facebook/Anja Jenko
Anja Jenko se je podala na potovanje z Alešem Bravničarjem. Čeprav nista načrtovala, sta posnela nekaj žgečkljivih fotografij, ki bodo pristale v Playboyju.

Odločitev za potovanje v Moldavijo je padla že na snemanju za Playboy, ki ga je Anja s fotografom Alešem Bravničarjem posnela v Ameriki. "Res smo se ujeli. Mišljeno je bilo kot zgolj prijateljsko potovanje, ne pa novo slikanje za Playboy,“ je pojasnila Anja. 

"Ker sva bila tam jaz in Aleš, seveda pride do tega, da smo se slikali. Tako bo v Playboyju objavljena reportaža s potovanja in nekaj mojih fotografij,“ je povedala. Na vprašanje, kaj ju je prepričalo, da sta posnela gole fotografije, je dejala, da ni treba veliko. "Za naju z Alešem je za take fotografije povsod pravo vzdušje in pravo okolje. Vse se da narediti. On zelo rada fotografira to, jaz se zelo rada slikam. Posneto je v takem kontekstu, da se bo skladalo z reportažo. Če imaš mene in njega skupaj, ti pač kaj drugega ne ostane.“

O tem, da se je med njima razvil dober prijateljski odnos, priča tudi to, da že načrtujeta novo potovanje. Kam naj bi se odpravili, še ne želi govoriti, na pot pa naj bi se odpravili najkasneje aprila. 

Anja je povedala, da se z Alešem dobro razumeta že od prvega trenutka dalje. "Nekaj mora klikniti. Med nama se je to zgodilo že na prvem fotografiranju za Playboy, ki je bilo najino prvo skupno.“ Kot je dejala, Aleš ponavadi z dekleti pred glavnim fotografiranjem posname fotografije za tretjo stran, kar sta v njenem primeru preskočila. "Nisva vedela, kaj bo. Najprej smo snemali naslovnico. Takoj nama je uspelo, takoj sva se ujela. Včasih nisem mogla verjeti, kako hitro nama uspe narediti kakšno fotografijo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.