Magazin > VIP
90 ogledov

Anja Križnik Tomažin drugič noseča

Anja Križnik Tomažin in Matej Križnik Žurnal24 main
Vesela mamica Anja Križnik Tomažin je za Žurnal24 potrdila novice, da pričakuje drugega otroka. Rodila bo spomladi v mesecu maju.

"Lahko potrdim novice," nam je Anja Križnik Tomažin veselo odgovorila na vprašanje o svoji nosečnosti. Rok ima v začetku maja, počuti pa se "super". Sicer za spol otroka z možem Matejem že vesta, vendar nam tega ni želela zaupati. "Pomembno je, da bo zdrav. Popolnoma vseeno mi je bilo, ali je fantek ali punčka."

 

Srečno novico sta tudi že delila s hčerkico Lilu, ki se že nadvse veseli nove vloge "velike sestrice". "Je navdušena, pozitivna, boža trebušček in vsem, ki jih sreča, pove, da ima mami dojenčka v trebuščku."

 

Za Anjo je to ravno pravi čas za nosečnost, tako na delovnem področju kot tudi glede starostne razlike med otrokoma. "Maja rodim in jeseni, ko se začne nova televizijska sezona, bom pripravljena," je še povedala Anja, ki namerava delati do konca nosečnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.