Magazin > VIP
287 ogledov

Anja Križnik Tomažin pokazala poporodno postavo

anja tomažin mediaspeed
"Nisem še v stari formi, ampak se trenutno s tem ne obremenjujem. Počasi bom prišla tja …," pravi voditeljica Anja Križnik Tomažin.

Anja Križnik Tomažin je v prvi polovici septembra povila deklico, ki sta jo njeni sestrici sprejeli z velikim navdušenjem. "Lora in Lilu sta jo sprejeli odlično. Obožujeta jo, ves čas jo 'crkljata' in se z njo želita igrati. Včasih se celo borita, katera jo bo lahko prva vzela v naročje,“ je za Žurnal24 povedala priljubljena voditeljica Anja Križnik Tomažin, ki se je pred kratkim udeležila premiere Slovenska literatura od A do Ž ter vsem pokazala, da je že dva meseca po porodu v odlični formi.

"Dva meseca po tretjem otroku še nisem prišla nazaj v svojo formo (smeh). Bo še kar nekaj časa trajalo. Ponavadi je tako - devet mesecev gor, devet mesecev dol. Vsako žensko telo potrebuje kar nekaj časa, da pride nazaj v staro formo. S tem ne mislim le oblike, ampak tudi hormone, ki se spremenijo, prav tako vezi in mišice. Skratka, nisem še v stari formi, ampak se trenutno s tem ne obremenjujem. Počasi bom prišla tja.“

Komentarjev 3
  • patron 12:36 19.november 2015.

    luli...ka.....haha

  • Ferluci 10:05 19.november 2015.

    Upam, da bo pri izbiri imena imela več sreče, Lulica tudi ni napačno ime...že zaradi tega, ker je unikatno.

  • Majazmaja 08:10 19.november 2015.

    Lora, Lilu, kaj je pa tretja? Lula?