Magazin > VIP
87799 ogledov

Anja Ramšak doživela šok svojega življenja

anja ramšak radio 1
Je šel predaleč?

Najbolj znana radijska dvojica pri nas je znova udarila! Anja Ramšak in Robert Roškar, voditelja priljubljenega popoldanskega showa na Radiu 1, Šou domov, se po večmesečnem premoru vračata z noro potegavščino, za katero lahko rečemo, da je res presegla vse meje ...

Priljubljena radijca namreč že tri leta snemata videe, ki sta jih poimenovala Nategni in pobegni. Posnela sta jih že 16 in zato je bil seveda čas za nekaj novega in še bolj udarnega. Tokrat je vajeti v svoje roke vzel Roškar. Nekega lepega popoldneva, ko sta vodila Šou domov, je Anji dejal, da se on kač sploh ne boji. Anja je to informacijo seveda vzela 'smrtno resno' in Roberta v redakciji  dobro prestrašila s plastično kačo. Roši se je igračke močno ustrašil in se odločil za maščevanje, kakršnega njegova sovoditeljica niti v sanjah ni pričakovala.

Od Anjine prijateljice je dobil ključe od njenega stanovanja in v postelji udobno čakal, da mu prinesejo veličastnega udava Araxa. Skupaj sta nato čakala na žrtev ... Že ko je vstopila v stanovanje in zagledala kamere in Roškarja, je vedela, da se ji ne piše nič dobrega. Ko pa je stopila v spalnico, pa se je zaslišalo samo še kričanje!

"Kača seveda ne bo pri miru na ukaz in medtem ko sva čakala Anjo, da pride domov, se je plazila vsepovsod, med drugim je rinila tudi v 'problematična področja'. No, marsikaj sem že doživel, tega pa še ne! Ko sem ležal v Anjini postelji s kačo, me je nenadoma spreletelo, da sem mogoče šel predaleč in sem si rekel, da se to ne bo dobro končalo. Anja mi bo mastno vrnila. Zaenkrat sicer normalno funkcionirava, ampak imam občutek, da ves čas načrtuje maščevanje, tako da moram biti zelo previden. Predvsem sem poskrbel, da nima nihče ključev mojega stanovanja, med drugim mi jih je moral vrniti tudi sosed Vlado, ki ima moje ključe v primeru nujnega ukrepanja. Saj mogoče pa ne bo nič," danes pravi Roškar.

"Ko sem zagledala kačo v postelji, je bil seveda šok. Je kar čudno, ko zagledaš v svoji postelji žival, ki je nikakor nisi pričakoval. Pričakovala sem Rošija v gatah, dobila sem Rošija v gatah plus dober meter dolgega udava. Vsekakor od zdaj naprej zelo previdno odgrnem odejo pred spanjem. Bo pa maščevanje sladko in… brutalno," pa se potegavščini danes smeje Anja. 

Komentarjev 8
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:09 18.marec 2023.

    Prosim prosim prosim prizanesite mi sv takimi nebulozami. Pa kdo hudiča je ona da jo stalno vlacite po medijih?

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 23:20 17.marec 2023.

    Bedno. Senzacionalizem. Zavajanje. Neumnost.

  • pesnik51 21:25 17.marec 2023.

    zakvaj sem kliknil, ko sem vedel, da je krneki .. zakvaj!!!!!???