Magazin > VIP
77 ogledov

Anja se vrti med pomembnimi ljudmi

Anja Jenko; Stefano Rosso Facebook/Anja Jenko
Anja Jenko se je v Italiji družila s pomembnimi ljudmi. Novi izzivi jo čakajo tudi doma.

Anja Jenko se je znašla med povabljenci na zabavo, ki jo je priredil Stefano Rosso, mož, ki stoji za blagovno znamko Diesel. Udeležila se jo je skupaj z ljudmi, ki jih je pred dvema letoma spoznala v Monaku. "V Ljubljani so vsi zelo pomembni, pa nihče ni pomemben. Tam so pa res pomembni, vplivni ljudje, ki so zelo prijazni, odprti,“ se je o udeležbi na Red Room zabavi razgovorila Anja. 

Ob vprašanju, kakšen vtis je naredila na ljudi, ki jih je spoznala, je bila sprva kar malce v zadregi. "Na teh dogodkih je vedno veliko lepih deklet. Moraš biti nekaj posebnega (smeh). Sem zelo komunikativna, hitro se razumem z ljudmi, pravijo mi, da sem všečna,“ je smeje dejala. 

Kmalu tudi voditeljica

Doma pa je pred njo nov izzv, saj bo del ekipe, ki bo ustvarjala oddaji o avtomobilih in potovanjih. Anja se bo preizkusila tako v vlogi voditeljice kot novinarke. Najbolj se seveda veseli oddaje o potovanjih, saj so ta njena strast. Kdo pa se ne bi branil snemanja reportaž iz zanimivih krajev.

"Zelo rada potujem, zato sem bila zelo vesela, ko so mi povedali, kakšno oddajo bomo ustvarjali. Najprej smo se sicer pogovarjali o oddaji o dogodkih iz sveta zabave, a meni to ni blizu,“ je pojasnila. Za več o vsebini pa bo treba počakati na oddaje, na katere se že pripravljajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.