Magazin > VIP
1072 ogledov

Naša voditeljica odkrito o najnižji točki v življenju

Anja Suska A.nja
Ste kdaj razmišljali o najnižji točki v svojem življenju? Suska se spominja, da je imela tedaj težave tudi s spancem ...

Priljubljena radijska voditeljica Radia Robin, trenerka in ustvarjalka e-knjižice Imej se rada Anja Suska je v sklopu projekta A.nja spregovorila tudi o najnižji točki svojega življenja, za katero se sicer boji, da jo še čaka.

Če pa razmišlja o svoji najnižji točki do tega trenutka, je bilo po njenem pripovedovanju to v času, ko se je odselila od staršev in dala odpoved v službi za nedoločen čas.

"Takrat nisem imela dohodkov in sem morala za vse vprašati partnerja," se spominja in dodaja, da zaradi tega ni mogla spati, saj je razmišljala o finančni stiski in o tem, da bo morda morala znova v staro službo. 

Kdo je A.nja?

V sklopu projekta A.nja, ki ga lahko v februarju spremljate TUKAJ, med drugim objavljamo številne zanimive intervjuje z Anjami. Z znanimi Anjami, z Anjo vrtnarko, z Anjo popotnico, plesalko, igralko in še še. 

Logotip A.nja | Avtor:

Kdo je torej Anja?

Anja je samozavestna ženska, ki ve, kaj hoče od življenja. Je ženstvena, čustvena, nežna. Je svetovljanka. Je mati. Je nosečka. Je ženska polna idej in polna modrosti. Je frklja, tehnični frik, ljubiteljica socialnih omrežji, novinarka in je urednica. Je dama in hkrati modna navdušenka. Je preprosta, divja ženska. Je simpatična sramežjivka. Je žena. Je partnerka. Anja je življenjski navdih! 

Preverite, kako na to vprašanje odgovarjajo Anja SuskaAnja Ažman, direktorica strokovnega centra za osebne podatke in Anja Kopač, državna sekretarka in nekdanja ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.