Magazin > VIP
175 ogledov

Anji Jenko dekle zvezdnika NBA grozilo prek Facebooka

Anja Jenko Osebni arhiv
Slovenski model Anja Jenko in igralec moštva Brooklyn Nets, Markel Brown, nista več skupaj.

Za ljubezen med slovensko manekenko in modelom Anjo Jenko in zvezdnikom moštva NBA, Markelom Brownom, je bila usodna daljava. "Zveza se je končala že dolgo nazaj. Markel je iz New Yorka za nekaj dni pripotoval v Španijo, kmalu zatem pa sva se razšla. Sedaj se je vrnil k svoji bivši,“ je za Žurnal24 povedala Anja in dodala, da sta se s športnikom razšla v prijateljskih odnosih. Tega pa očitno njegova partnerka ni vesela, saj je Anji na Facebooku poslala grozilno sporočilo. "Ne razumem, zakaj, saj nisva več v stikih,“ je presenečena temnolaska, ki je konec ljubezni hitro prebolela. "Bila je lepa izkušnja, a treba je iti naprej. Vse je za nekaj dobro.“

Anja in Markel sta se spoznala na večerji v New Yorku. "V Sloveniji poznam kar nekaj košarkarjev, eden od njih ima prijatelja iz ekipe Brooklyn Nets, ki mi je omogočil dobre sedeže v dvorani in možnost, da sem spoznala preostale igralce. /.../ Z igralci sem imela možnost oditi na večerjo in med mano in Markelom Brownom je preskočila iskrica. Takoj sva se ujela in se vsak dan do mojega odhoda domov družila,“ nam je lani zaupala Anja.

Lepotička je sicer trenutno samska, a to je prav nič ne moti, saj ima polne roke dela. Pred kratkim se je namreč vrnila s Tajske, kjer je imela snemanje za novo kolekcijo kopalk. Za manekenke se je raj sicer začel že na letu v Azijo. "Dekletom so plačali let v prvem razredu. To je redkost,“ je nad odnosom, ki so ga do deklet pokazali odgovorni pri tajski blagovni znamki, navdušena Anja.

Komentarjev 3
  • Bethesda 12:01 03.februar 2016.

    Kdo sploh je ta $$$ pi..a?

  • allstarr111 11:00 03.februar 2016.

    Važn da sta se takoj ujela, no ona ima srečo, ker jo je odkurila domov, če bi ostala tam bi ji verjetno baba od tačrnega skuhala mineštro katere nebi prebavila.

  • blueone 08:45 03.februar 2016.

    Kr neki...