Magazin > VIP
4034 ogledov

Anna Faris med prazniki za las ušla smrti

anna faris Profimedia
Zahvalni dan bi se za ameriško igralko skoraj končal tragično.

Igralka Anna Farris je pretekli teden, ko so Američani praznovali zahvalni dan, najela kočo v kraju Lake Tahoe, kjer je praznike preživela v krogu svojih najbližjih. Nekaterim gostom, v koči jih je bilo 13, je nenadoma postalo slabo. Mislili so, da gre le za simptome višinske bolezni, zato jih sprva ni skrbelo.

Pri dveh pa je bilo stanje tako hudo, da sta odšla v bolnišnico, kjer so ugotovili, da sta se zastrupila z ogljikovim monoksidom. H koči so takoj poslali reševalce. Po pregledu sob so ugotovili, da je bila, čeprav so bila okna in vrata odprta, raven ogljikovega monoksida za kar šestkrat višja od maksimalne dovoljene količine v notranjih prostorih.  

Še dva gosta sta morala v bolnišnico, drugim pa so pomagali na kraju dogodka. "Ne vem, kako naj se zahvalim tamkajšnjim gasilcem - rešili so nas pred ogljikovim monoksidom. Gre za neumno, dramatično zgodbo. Imela sem srečo,“ je na družbenih omrežjih zapisala Anna. Z njo se strinjajo tudi reševalci, ki so za medije povedali, da je družina lahko srečna, da so vsi njeni člani še živi. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.