Magazin > VIP
5687 ogledov

Anna in Enrique: Kako velika je že mala Mary!

enrique iglesias, anna kournikova Profimedia
Slavni par je pokazal svojo najmlajšo hčer.

Nekdanja ruska teniška igralka Anna Kournikova in španski pevec Enrique Iglesias sta že od leta 2001 par, za starševstvo pa sta se odločila šele 16 let pozneje.

Leta 2017 sta se jima pridružila dvojčka Lucy in Nicholas. Da je Anna noseča, so vedeli le njuni najbližji, ki so se izkazali za zaupanja vredni. Svet je za veselo novico namreč izvedel po rojstvu otrok. Druge nosečnosti pa Anna ni skrivala. Januarja letos se je rodila mala Mary, ki pa jo starša kličeta Masha.

Ponosna mamica je sledilce razveselila z novim posnetkom male princeske, ki je izrezana Anna. Ob posnetku je Rusinja zapisala: "Wimbledon, prihajam.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wimbledon, here I come...😍 🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾🎾

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Iglesias se v očetovski vlogi odlično znajde. Kot je pred časom povedal, je občutek biti oče, najlepši občutek na svetu. "Vozim bolj počasi. O neumnih stvareh, ki jih nameravam narediti, premišljujem dalj časa ...“ pa je odgovoril na vprašanje, ali so ga otroci spremenili.

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.