Magazin
103 ogledov

Ganna iz Kmetije: "Živim v strahu, bojim se, da bom morala v varno hišo“

ganna Planet TV
Ganna iz šov Kmetija: Nov začetek meni, da je izpadla, ker je bila preveč poštena.

Ste zelo razočarani, da je za vas šova konec?
Seveda.

Kje se je zalomilo?
V šov so sprejeli veliko mladih. Ko sem jih videla, sem sama sebi rekla, da je z mano konec. Ves čas sem bila živčna. Z mišljenjem, da jim nisem kos, sem sama sebe pokopala. Pa tudi igrati ne znam. Vedela sem, da brez hinavščine v šovu ne prideš daleč, a je nisem zmožna. Vajena sem poštenega dela.

V šovu ste nekajkrat rekli, da ste začutili sovraštvo do tujcev.
Še vedno sem tega mnenja, a takšni niso bili vsi. Najbolj se je to čutilo pri Francu, ki je mislil, da me je bilo treba "prišlepati" v Slovenijo, a jaz sem v to državo prišla kot poročena ženska.

Vas je prizadelo, ko je Franc izjavil, da so vse Ukrajinke v tujini prostitutke?
Seveda. Te zbadljivke sem v Sloveniji že večkrat slišala, tako ko tudi vprašanje: 'V katerem nočnem klubu sem te že videl?' To osebo potre, uničuje.

Franc je tudi trdil, da ste se moškim "nastavljali"?
To ne drži. Zavedala sem se, da sem v šovu, ki ga je treba popestriti. Kdaj pa kdaj smo se šalili in sproščali. Ukrajinci smo zelo odprti ljudje.

Veliko prahu ste v šovu dvignili tudi s svojo pestro življenjsko zgodbo in težavami z moškimi. Ukrajino ste zapustili brez otrok. Zakaj?
V Ukrajini sem spoznala Slovenca, se zaljubila in se z njim po nekaj letih druženja poročila. Najprej je rekel, da bi lahko živeli v Ukrajini, nato si je premislil. Obljubil je, da bo moja otroka iz prvega zakona pripeljal v Slovenijo, a tega ni storil. Mož ni mogel urediti mojih dokumentov, bila sva odvisna od njegovih staršev. Nato sem v Sloveniji rodila dva otroka. Tašča mi je grozila, da mi jih bo vzela, če bom mejo prečkala brez dokumentov. Bilo je ogromno zapletov. Enega otroka nisem videla sedem let, drugega pet. Šla sem v varno hišo, kjer sem si s tabletami poskušala vzeti življenje.

V šovu vas je kontaktiral tudi bivši partner?
On ni bil moj bivši partner, le simpatija. Spoznala sva se preko zasebnih stikov v oglasniku. Nisva bila par, nisem hotela. Hitro sem dojela, kakšen je. Enkrat me je vrgel iz avta in sem morala ponoči 20 kilometrov prepešačiti. Policijo smo večkrat klicali … Že eno leto se ne videvava, a on še vedno grozi, da me bo pred Slovenijo oblatil. Pravi, da mu dolgujem 25 tisoč evrov, pa za to nima nobenih dokazov. Še vedno me nadleguje in piše sporočila. Prejšnji teden sem šla na policijo, ker je poškodoval avto. Nagaja mi, žali. Živim v strahu. Dobila sem grožnje, bojim se, da bom morala spet v varno hišo.

V šovu ste se zapletli v kar nekaj prepirov, v najhujšega s Tinetom. Vas je bilo kaj strah njegovih izpadov?
Ko je eksplodiral za mizo, sem se ga bala. Brcnil je v klopco, a imela sem občutek, da je poskušal brcniti mene. Bilo je veliko prerivanja, iz hiše je vrgel moja oblačila. Podoživela sem nasilje iz preteklosti. Veliko sem jokala, saj je moja psiha uničena. Če ne bi bilo Senada, bi me lahko udaril.

Kakšno je vaše mnenje o Tinetu?
On sicer pravi, da je zunaj drugačen in da je v šovu pod pritiskom. Še vedno pa mislim, da je za svoja leta agresiven in da stvari nima razčiščenih, nekaj se mu dogaja, je nesrečen in se znaša nad drugimi.

Zakaj se z Zaro nista držali ženskega pakta in dogovora z Adriano, da boste vse tri nominirale Senada?
Ker sva se z Zaro že prej dogovorili, da Senada ne bova nominirali. Adriana je bila hinavka, pa sva "zahinavili" še midve. Sicer pa nisem rekla, da bom Senada nominirala. Rekla sem: 'Bomo videli.'

Kakšno je vaše mnenje o Zari?
Je dvolična. V šovu je bila tiho, ves čas je bila nasmejana in se prilagajala. Je igralka kot Adriana, a še bolj hinavska.

Kakšni so vaši načrti?
Najprej moram poskrbeti za sina, vmes pa iščem zaposlitev.

 
Komentarjev 5
  • MižiMaži 11:16 04.december 2016.

    Ukrajinka...brezposelna...brez državljanstva SLO..z lastnim avtom ?...flatom v najemu ?...s telefonom Iphone 7?...in zdej jamra o našm dravstvu ?Pa da ne govorimo o članstvu na čist vseh sex portalih ?...Dobr so povedal tekmovalci v kmetiji...radodajka...lovača...sponzoruša na kubik...

  • MižiMaži 19:12 02.december 2016.

    Je bla...JE....in BO....skratka...Ukrajinka...sponzoruša...

  • Jaka Kranjski 17:55 02.december 2016.

    Z eno besedo HINAVKA!