Magazin > VIP
47 ogledov

Anna razdejala Bahame

Žurnal24 main
WikiLeaks: "Anna Nicole Smith je najhujša stvar, ki je po hurikanu Betsy doletela Bahame."

V dokumentih WikiLeaksa se je znašla tudi pokojna igralka Anna Nicole Smith. Kot piše v eni od ameriških diplomatskih not, je prsata igralka znatno pripomogla k uničenju karier več bahamskih uradnikov, kriva pa naj bi bila tudi za padec tamkajšnje vlade. "V Nassau po Betsy, hurikanu 4. stopnje, leta 1965 še nobena druga ženska ni naredila tolikšne škode kot Smithova," je v dokument leta 2006 zapisal namestnik vodje misije na Bahamih D. Brent Hardt.
 
V dokumentu je razloženo, da je moral sicer priljubljeni bahamski minister za priseljevanje Shane Gibson odstopiti, ker je igralki prehitro dodelil stalno prebivališče. Postopek ponavadi traja več let, Anna pa ga je dobila v nekaj mesecih. "Gibson je odstopil, ker so se v javnosti pojavile fotografije, na katerih v postelji objema Smithovo," je navedeno v dokumentih. Poleg tega naj bi bila zvezdnica kriva, da so odpustili več zaposlenih v lokalni bolnišnici in mrtvašnici, ker naj bi poskušali prekriti dokaze, povezane s smrtjo njenega 20-letnega sina Daniela. Leta 2007 je opozicija tik pred volitvami pridno izkoristila vse naštete škandale in tako zrušila vodilno stranko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.