Magazin > VIP
20 ogledov

Anne Hathaway bo posvojila

Anne Hathaway FameFlynet
Ameriška igralka Anne Hathaway pravi, da si želi imeti toliko otrok, kolikor si jih lahko privošči, ter da razmišlja tudi o posvojitvi.

Tridesetletna Anne zadnje čase vse bolj razmišlja o otrocih. Z možem Adamom Shulmanom, s katerim sta se poročila septembra, si želi imeti čim več otrok. Nekaj jih hoče spočeti po naravni poti, nekaj pa bi jih rada posvojila. "Mati si želim postati že od 16. leta. Zdaj sem stara 30 let in hočem družino določene velikosti. Želim jih imeti toliko, kolikor si jih lahko priviščim, ne samo v finančnem smislu, temveč tudi v smislu časa, saj se jim hočem popolnoma posvetiti, da se bo vsak počutil posebnega."

Igralka, ki trenutno navdušuje z dramo Nesrečniki, je dodala, da je zdaj popoln čas za to, da si začne ustvarjati družino. "Zadnjih dvanajst let je bil moj cilj, da posnamem čim več filmov, zdaj pa bo kmalu čas za to, da rodim čim več otrok."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.