Magazin > VIP
27 ogledov

Anne Hathaway ne prenese Katie Holmes

Katie Holmes FameFlynet
Ameriški igralki Anne Hathaway in Katie Holmes sta menda hudi rivalki, ki se ne preneseta, saj ste se nekoč bojevali za iste vloge.

Anne Hathaway menda ne mara starejše kolegice Katie Holmes, saj meni, da je izkoriščala zakon s Tomom Cruisom za razvoj svoje kariere. "Anne in Katie sta že dolga leta rivalki," je za ameriško revijo National Enquirer povedal vir in dodal: "Anne daje vtis prijaznega dekleta, a v resnici je zelo tekmovalna. Katie ne mara, ker sta se nekoč potegovali za iste vloge, prav tako meni, da je za svoj uspeh izkoriščala svoja poznanstva in zakon s Tomom."

Igralka, ki trenutno navdušuje z vlogo v muzikalu Nesrečniki, se velikokrat tudi norčuje iz Katie; oponašala jo je v različnih ameriških šovih, največkrat pa se posmehuje njeni najslavnejši vlogi iz serije Simpatije. "Ne jemlje je resno kot igralko in Katie je dojela sporočilo," je še povedal vir.

Sicer pa imata igralki nekaj skupnega: obe sta namreč zaigrali v Batmanovi franšizi. Katie leta 2005, v filmu Batman: Na začetku, Anne pa se je lani prelevila v catwoman, v filmu Vzpon Viteza teme.

Komentarjev 2
  • Timey Rox 21:44 01.marec 2013.

    men je čist mim tale hathawayka..katie je saj lušna in simpatična!

  • HansAndersen 14:00 31.januar 2013.

    tudi jaz ne prenesem Katie, mi je Anne veliko bolj simpatična