Magazin > VIP
75625 ogledov

Anne Heche: Ellen ne sme na pogreb, to je resnica o njuni ljubezni!

anne heche Profimedia
V zadnjih letih nista bili v stikih.

"Če bi posneli trenutek, ko sem spoznala Ellen, bi se luči zatemnile in vsi okoli naju bi zbledeli," je Anne Heche, ki je ta mesec tragično preminula po prometni nesreči, povedala o začetku ljubezni z Ellen DeGeneres.

Zvezdnici sta se spoznali leta 1997 na zabavi ob podelitvi oskarjev. "Do nje sem šla. Privlačila me je in jaz sem privlačila njo," je še povedala igralka, ki je tistega leta svetu razkrila, da je biseksualka. "Čez nekaj trenutkov so bile moje roke že na njenih stegnih. Poskušala mi je dopovedati: 'Paziti moraš.' Jaz sem odvrnila: 'Vseeno mi je. V meni je bil kaos. Nič drugega ni bilo več pomembno.'" je o romanci, ki je presenetila svet, še povedala Anne, ki se je v tistem času sicer dobivala s komikom Stevom Martinom

Ellen in Anne ljubezni nista skrivali, a v raju so se pojavile težave, saj se je govorilo, da se je Heche med snemanji zapletla s soigralcem Vinceom Vaughnom. Govoric, da Anne rada pogleda za drugimi, je bilo veliko, zato se je slavni par odločil za zakonsko terapijo. 

Eno leto pozneje sta najavili, da se bosta poročili, govorili sta celo o tem, da si želita otroka, a nobena od želja se ni izpolnila. Razšli sta se leta 2000. Ellen je kmalu po koncu zveze razkrila razloge za razhod. Anne se je zapletla s snemalcem Coleyjem Laffoonom, s katerim je sodelovala pri snemanju dokumentarca o Ellen. "Mislila sem, da me Anne ljubi, sedaj pa poznam resnico. Nikoli me ni ljubila. Spoznala sem, da me je le izkoristila," je po pisanju Radar povedala Ellen, ki je bila nad nekdanjo partnerko še bolj razočarana, ko je izvedela, da bo v svoji avtobiografiji razkrila podrobnosti o njuni zvezi. Izdala jo je na dan, ko so lansirali Ellenin šov, The Ellen Show.

"Očitno ni bila lezbijka. Ne vem, kakšni so bili njeni motivi. Bila sem naivna. Predstavljala sem si prelepo prihodnost. Skupaj sva kupili dve hiši, kar kaže predanost - vsaj z moje strani. Mislila sem, da bova za vedno skupaj. Moja čustva so bila iskrena," je še dejala in dodala: "Očitno je imela skrivni načrt. Moja mama je to opazila pred mano."

Ellen je po koncu zveze le redkokdaj spregovorila o Anne, je pa namignila, da je bila igralki pomembna le pozornost, ki sta jo kot prvi odkriti lezbični par Hollywooda tudi imeli. "Njej je bilo to všeč, meni pa je bilo čez čas neprijetno. Skrbelo me je, da ne bi izpolnili pričakovanj javnosti. Nisva jih, kar lahko označim za največjo bolečino v svojem življenju."

Ellen, ki ni bila povabljena na Annin pogreb, ki bo potekal v ožjem družinskem krogu, je na koncu našla zakonsko srečo z igralko Portio de Rossi. 

 

 

 

Komentarjev 4
  • Avatar Wolf Wolfman
    wolf37 04:00 23.avgust 2022.

    https://fb.watch/f3Xq10STu6/

  • Boschtjan Zupanchich 22:17 20.avgust 2022.

    Taki Duševni Bolniki in Bolnice , so za na Uspešno Zdravljenje v Sibirijo, Aljasko, ali pa Grenlandijo, z po enoletnimi tretmaji z možnostjo ponovitev, zato, da ne Okužijo še preostale zdrave družbe !!! ! !!! Amennn.

  • 4krogci 07:21 20.avgust 2022.

    Jap k Ellen je pa tak biser...kr spomite se na vse obtozbe o izzivljanju nad sodelavci!