Magazin > VIP
58 ogledov

Anne obtožujejo, da se vede kot diva

Anne Hathaway Fame Flynet
Anne Hathaway so očitno spreminja v pravo divo. Poleg tega, da je na dobrodelnem dogodku ves večer zavijala z očmi, je vsem podala jasne zahteve, da se z njo ne smejo pogovarjati.

Da se obnaša kot diva, pa so jo obtožili že po tem, ko je pred potrditvijo udeležbe na dobrodelni gala zabavi – Pink Party Gala, ki je v sklopu akcije ozaveščanja o problematiki raka na prsih potekala v Santa Monici.

Anne Hathaway je namreč organizatorjem poslala spisek zahtev, kako se morajo oziroma bolje rečeno, kako se do nje ne smejo obnašati. Med drugim je strogo odklonila kakršno koli komuniciranje s komerkoli, fotografiranje z oboževalci in deljenje avtogramov, piše Toch magazine.

"Vsem sodelujočim je bilo naročeno, naj se z njo ne pogovarjajo," izdaja notranji vir, ki dodaja, da je bila Anne kljub temu, da so se predpisanih zahtev vsi držali, do njih zelo neprijazna: "Bila je zelo nesramna. Do tistih, s katerimi je vendarle spregovorila, pa se je obnašala kot p******. Cel večer je le zavijala z očmi."

A le dan za tem se je Anne javnosti pokazala v povsem drugačni luči. Ko se je z možem v organizaciji Victory sklada udeležila opoldanskega druženja na Beverly Hillsu, je ob tem, ko je na odru napovedala specialista za raka na dojkah, ki je pred časom pomagal njeni prijateljici, planila v jok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.