Magazin > VIP
55 ogledov

Anne v Hollywoodu vsi sovražijo

Anne Hathaway Reuters
Anne Hathaway je videti kot angelček, v njej pa naj bi se skrival hudiček.

Anne Hathaway bi morala v filmu Hudičevka v Pradi igrati vlogo Meryl Streep, pravijo poznavalci Hollywooda, ki svarijo pred njenim nedolžnim pogledom in prikupnim nasmehom. Za angelsko fasado naj bi se namreč skrivala preračunljivka, ki ne misli na nikogar drugega kot le nase, piše Blick.

Vse zaigrano

Kot primer so navedli njen nastop na oskarjih. Svoj zahvalni govor je Anne vadila več tednov, saj je vedela, da bo zmagala. Pri pisanju naj bi ji pomagala cela vojska ljudi. Četudi je delovala zelo čustveno, je bila vsaka njena beseda in tudi vsak njen gib natančno naštudiran in zaigran, pravijo strokovnjaki in dodajajo, da je takšno vedenje nesprejemljivo.

Anne je z negativnim vedenjem nase opozorila tudi med podelitvijo nagrad kritikov (Critics Choice Awards), ko se je takoj pritožila zaradi manjkajoče črke "e" v zapisu njenega imena. Med zahvalnim govorom na zlatih globusih pa je producentu iz roke iztrgala mikrofon, ker se je pozabila zahvaliti še nekaterim pomembnim ljudem.

Igralka je menda tudi svoje zasebno življenje popolnoma podredila karieri. Leta 2008 se je razšla s svojim zaročencem Raffaellom Follierijem. Nekaj dni zatem ga je policija aretirala zaradi goljufije. Pravijo, da je Anne FBI-ju priskrbela informacije, ki so njenemu zaročencu zlomile vrat. Policija pa je v zahvalo z aretacijo počakala, dokler Anne ni odpotovala v Evropo. Tam zdaj stanuje tudi njen nekdanji zaročenec, ki so ga po incidentu izgnali nazaj v Italijo.

Komentarjev 1
  • HansAndersen 07:59 28.februar 2013.

    bla bla bla, fauš so ji, Anne je zelo prisrčna