Magazin > VIP
60 ogledov

Anne želela postati nuna

Anne Hathaway EPA
Igralka je nekoč razmišljala, da bi postala nuna. Priznava, da bi bil to njen izhod v sili, če ji v igralskih vodah ne bi uspelo.

Anne Hathaway navsezadnje le ni bilo namenjeno postati nuna, saj je danes zelo uspešna igralka. Rjavolaska je namreč razkrila, da se je bila v mlajših letih pripravljena zaobljubiti bogu in vstopiti v samostan kot nuna. Toda to je bil njen pomožni načrt, saj je vseeno skrivaj upala, da bo uresničila sanje in postala filmska zvezda. "Ko sem bila mlajša, sem nekaj časa razmišljala, da bi postala nuna. Saj veste, kako je, ko odraščaš in si domišljaš, kaj vse boš postal. Vendar sem si dejansko bolj želela postati igralka. Nuna je bila bolj postranska zadeva," je pojasnila.

Osemindvajsetletna zvezdnica pa vseeno priznava, da je vedno pod hudim pritiskom, da mora zares dobro izpeljati svoje vloge, in je vedno obupana, če čuti, da česa ni opravila prav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.