Magazin > VIP
25 ogledov

Anđo na FB podpira že devet tisoč ljudi

Anđa Marić Tomislav Miletic/PIXSELL
Po tem ko je ljubljansko sodišče pevki Anđi Marić odvzelo skrbništvo nad sinom, so ljudje v podporo pevki ustanovili Facebook stran.

Podpora Anđi Marić za skrbništvo nad njenim sinom Gašperjem se glasi Facebook stran, ki ima že 9.361 všečkov. Naj spomnimo, da je ljubljansko sodišče skrbništvo podelilo Anđinemu nekdanjemu soprogu Primožu Dolničarju, čeprav je deček večkrat izjavil, da bi rad živel z mamo. "Za čuda sem dobro, čeprav se počutim kot čarovnica, ki jo lovijo, ker prihaja iz druge države," je Anđa povedala spletnemu portalu Index.hr. Marićeva zdaj namerava vložiti pritožbo, ko in če bo sodba pravnomočna, pa bo devetletnega sina Gašperja lahko videla le vsak drugi konec tedna.

Z obupano hrvaško pevko očitno sočustvuje veliko ljudi. Na Facebook stran, ki je v hrvaškem jeziku, ji množično izrekajo podporo. "Dobri ljudje, pridružite se in všečkajte fotografijo ter podprite Anđo Marić, da dobi skrbništvo nad svojim sinom. Težko ji je in potrebuje vašo podporo", "Spoštovana Anđa, tudi sama sem mama, ki se je sedem let bojevala za svojega otroka in šla skozi pekel ..." in "Anđa, ne pusti se, bojuj se za svojega sina in vse bo v redu," so le ene izmed podpornih misli.

Za komentar smo poklicali tudi Anđo, vendar se na naše klice ne odziva.

Komentarjev 2
  • saramara 16:55 06.marec 2013.

    Ti govori zase, da je ne poznas. Jaz sem pa bila ze na enem njenem "koncertu" v enem kaficu in je bilo super dobro. Zenska ima lep glas in oddaja super energijo.Ce te novica ne zanima, je pac ...prikaži več ne preberes ... simpl ko pasteta na kruh!

  • srecko31 18:06 05.marec 2013.

    ste se pa res potrudili,da ste z hrvaških spletnih strani povzeli novico,kjer se hrvaškamadžarka v Sloveniji bori za otroka.Novica,ki nobenega Slovenca ne zanima,niti ne pozna določene osebe,bravo srbohvaški novinarji v Sloveniji.