Magazin > VIP
53 ogledov

Antonio se bori za zakon z Melanie

Melanie Griffith, Antonio Banderas FameFlynet
Po poročanju ameriških medijev naj bi škripalo tudi v zakonu Melanie Griffith in Antonia Banderasa.

Govorice o težavah v zakonu je sprožila Melanie, ko se je prejšnji teden v javnosti pojavila brez poročnega prstana na roki. "Melanie je čisto sesuta. Že več let jo daje ljubosumje in ne misli več živeti v strahu, ali jo bo Antonio prevaral ali ne," je razkrila družinska prijateljica para, ki je dodala, da 54-letna igralka težko prenaša tudi dejstvo, da je Antonio veliko uspešnejši od nje. Igralec je namreč ves čas v družbi lepotic, nedavno pa so ga opazili v nekem klubu v Cannesu, kjer naj bi se spogledoval z zapeljivo plavolasko.

Očitno v njunem 15-letnem zakonu res škriplje, saj se Antonio po poročanju ameriškega portala RadarOnline.com na vse pretege trudi, da bi prepričil ločitev. "Resnično se trudi, da bi spet pridobil ženino zaupanje. Počne vse, kar se da, da bi spet obudil ljubezen, pošilja ji rože, romantična sporočila in draga darila. Zaveda se, da ga lahko vsak čas zapusti," je razkril neimenovani vir. A očitno se bo moral 51-letni igralec bolj potruditi, saj je Melanie neomajna. "Melanie se ne bo dala zlahka. Dobro ve, kako ga mora oviti okrog prsta, in ni naključje, da so jo paparaci ujeli brez prstana! Verjetno namerava ostati z njim, a še prej bo dosegla, da jo bo rotil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.