Magazin > VIP
36 ogledov

Anže po nastopu z Usherjem še vedno v šoku

Anže Škrube Mediaspeed.net/Žurnal24
Naš odlični plesalec in koreograf Anže Škrube je v nedeljo nastopil kot Usherjev plesalec na podelitvi Billboardovih glasbenih nagrad. Z Anžetom smo govorili o tej nepozabni izkušnji.

Po tem, ko si je v Sloveniji ustvaril veliko ime na področju glasbe, Anže Škrube zdaj osvaja še Ameriko. V nedeljo je imel čast nastopiti z r'n'b pevcem Usherjem, česar še kar ne more dojeti. "Občutki so nepopisni. Ravno sem se vrnil iz Las Vegasa (kjer je potekala podelitev, op. a.), tako da sem še vedno v šoku. Sploh še ne dojemam celotne situacije in se moram najprej umiriti (smeh)." Za Anžeta je vse skupaj še bolj nabito s čustvi, saj je bil Usher od nekdaj njegov idol. "Ko sem bil majhen, sem odraščal ob njegovi glasbi, njegovi plesni gibi so me od nekdaj privlačili, zato sem res šokiran, da sem deset let kasneje stal z njim na odru."

Anže dodaja, da adrenalina ni manjkalo, prav tako ne treme. "Na takšnih velikih odrih je trema vedno prisotna, ampak smo bili dobro pripravljeni, saj si ne moreš privoščiti nobene napake. A na koncu se je vse super izteklo. Sicer smo nosili maske, tako da se me na posnetku težko vidi. Upam, da naslednjič pokažem tudi svoj obraz (smeh)."

"Vsi smo zelo profesionalni"

Na podelitvi glasbenih nagrad, kot so Billboardove, se vedno tare zvezdnikov in Anže je imel v zaodrju prvovrsten pogled na dogajanje. Med drugim je srečal Chrisa Browna in Justina Bieberja. "A to ni tako, da bi se mi družili ali pogovarjali. Vsi smo tam, da delamo, vsi smo zelo profesionalni. Če bi se z nekom pogovarjal na osebnem nivoju, bi morda prekoračil neko mejo. Osredotočamo se samo na nastop in na delo z izvajalcem," nam je razložil Anže.

In kaj ga čaka v naslednjih dneh? Mladi plesalec je zelo zaposlen, saj že jutri leti v Baku, na Eurosong, saj je za romunske predstavnike pripravil odrski nastop. "Po tem pa odhajam še v Romunijo, kjer bomo z mojo skupino Maestro nastopili z romunskimi predstavniki, ki bodo imeli po Eurosongu koncert. Potem pa spet nazaj v Los Angeles."

Komentarjev 2