Magazin > VIP
63 ogledov

Anžej v družbi velikih imen modne industrije

Anžej Dežan Ana Fetih
Anžej Dežan je kljub dejstvu, da živi in študira v Londonu, še vedno dejaven tudi v slovenskih medijih.

Anžej Dežan si je po napornem študijskem letu v Angliji privoščil krajše počitnice doma. "Lepo je biti nazaj. Veliko stvari se spreminja, veliko pa tudi ne. Poleg študija modnega novinarstva sem še vedno dejaven kot novinar za slovenske medije. Prav se mi zdi, da ne pozabiš svojega jezika, tudi če greš v tujino, po drugi strani pa je jezik tvoje orodje, če delaš kot novinar in ga je treba ohranjati. Kje se vidim v prihodnosti? Zelo realistično gledam na to, da bom tam, kjer bo služba."

Aktivni Anžej pravi, da se je glasbi za zdaj odpovedal, o svojih oboževalcih pa je povedal: "Mislim, da jih ni več veliko, moji oboževalci so prešli na druge tarče in tako je tudi prav."

Kadar ne študira, se rad odpravi na katero izmed številnih modnih revij: "Ogledal sem si jih že veliko, nekatere zaradi študijskih obveznosti, druge za svojo dušo. Zelo rad hodim na modne revije, če se mi le uspe 'prikomolčiti', saj so modni dogodki znani po tem, da je težko priti nanje. Šteje le, koga poznaš. Brez dvoma me je navdušila revija Stelle McCartney, katere glavna oblikovalka je Slovenka Nataša Čagalj."

Dodaja, da se tudi sicer veliko druži s sorojaki, ki živijo v Londonu: "Zdi se mi, da se še bolj povežeš, ko si v tujini in začneš na določene stvari gledati drugače, predvsem domotožje je tisto, ki te poveže v nek slovenski duh."

Komentarjev 2
  • Stojko Perkmandlc 11:26 08.maj 2012.

    Ne bo povsem držalo. Nataša je pol Slovenka pol Hrvatica, rojena in odraščala v Sloveniji, sorodstvo je iz Omiša, Horvat pa je njen bratranec.

  • Mira Hace 18:15 14.julij 2011.

    Nataša Čagalj ni Slovenka, ampak Hrvatica iz Dugog Rata (Dalmacija). Njen brat Horvat je bil uspešen tekmovalec v BB hiši......