Magazin > VIP
3 ogledov

Aretirali Bieberjevega napadalca

Justin Bieber si lahko oddahne. Metalca jajc so aretirali. (Foto: null)
1/2
Žurnal24 main
Avstralska policija je danes zjutraj aretirala osumljenca, ki naj bi v Bieberja med njegovim nastopom v sydneyjski Acer Areni metal jajca.

Avstralska policija je sporočila, da je aretirala 17-letnika, ki je med nastopom v najstniškega pop fenomena Justina Bieberja zmetal šest jajc in s tem poskrbel za razjarjenost njegovih oboževalcev, merjenih v milijonih.

Policija domneva, da se je najstnik na prizorišče koncerta, sydneyjske Acer Arene, prebil preko strehe. Ko je razvidno iz posnetka, sta dve jajci prileteli le meter od pevca, ostala štiri pa na rob odra. Nobeno od njih ni zadelo niti Justina niti katerega od ostalih nastopajočih.

Najstnika je policija danes aretirala na njegovem domu v sydneyjski četrti Bondi Junction ob 7.30 po lokalnem času. Obtožen je za vlom, motenje posesti in zlonamerno povzročitev škode. Možje v modrem so metalcu jajc zasegli tudi njegov mobilni telefon in drugi stvari.

Policija je povedala, da je incident, po tem ko je v javnost prišel posnetek neljubega dogodka, prijavila uprava arene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.