Magazin > VIP
35 ogledov

Aretirali igralko, ki je nadlegovala Baldwina

Genevieve Sabourin Reuters
Policija je aretirala kanadsko igralko Genevieve Sabourin, ki je zalezovala Aleca Baldwina.

Kanadčanka je zvezdnika spoznala med snemanjem filma The Adventures of Pluto Nash leta 2002. Težave pa so se začele lani, ko je neki znanec igralca prosil, naj se s 40-letnico sreča. Po tem "zmenku" je Sabourinova zvezdnika dnevno bombardirala z elektronskimi sporočili in SMS-i. Bilo je tako moteče, da je Baldwin spremenil svojo telefonsko številko.

Ker ga ni mogla več nadlegovati po telefonu, ga je začela obiskovati. 31. marca se je ustavila na njegovem domu v East Hamptonu, pretekli četrtek se je prikazala na družabnem dogodku, na katerem je bil tudi Baldwin, ta teden pa je prišla še do njegovega stanovanja v New Yorku, kjer so jo aretirali.

Igralkin odvetnik je na sodišču izjavil, da je njegova stranka nad aretacijo ogorčena, saj sta bila z Baldwinom v zvezi. "Njeno ime je bilo omadeževano," je izjavil zagovornik. Igralko so brez varščine izpustili in ji prepovedali stike z igralcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.