Magazin > VIP
17 ogledov

Aretirali Madonninega zalezovalca

Madonna se na aretacijo svojega zalezovalca še ni odzvala. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Policija je v New Yorku aretirala moškega, ki zase trdi, "da je največji Madonnin oboževalec".

Možje v modrem so Madonninega zalezovalca prijeli v torek. 59-letni Robert Linhart se je namreč kar utaboril pred zgradbo na Manhattnu, kjer ima pevka stanovanje.

"M, vesolje je hotelo, da se srečava leta 1992 in letos v Pragi. Prosim, sprejmi me k sebi," se je glasil eden od napisov, ki jih je upokojeni gasilec pripravil in upal, da jih bo Madonna opazila. "Madonna, potrebujem te. Si za ali nisi? Če si, potem se bodo moje sanje uresničile," je še zapisal vneti Madonnin oboževalec.

Madonna v času njegove aretacije ni bila doma, Linhart pa je že napovedal, da ne bo odnehal. "Ne bom se vdal, dokler ne spoznam Madonne. Vrnil se bom in vse skupaj ponovil," je povedal Linhart, ki ostro obsoja "grob način", na katerega so ga "policisti odstranili".

Za pevkino varnost pa so se zbali tudi člani njenega varovanja. "Mislili smo, da je brezdomec, potem pa smo opazili, da ima avtomobil," je povedal Angel Mendes. Pevko bodo morali odslej še bolje varovati, saj se upokojeni gasilec očitno ne misli vdati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.