Magazin > VIP
40 ogledov

Aretirali Michaela Jacksona in Liz Taylor

Michael Jackson, Elizabeth Taylor KTRK-TV
Michael Jackson in Elizabeth Taylor sta bila dolga leta dobra prijatelja, te dni pa se je v Houstonu pripetilo zanimivo naključje – v enem mesecu so policisti aretirali oba njuna soimenjaka.

Policisti iz Houstona so v ponedeljek prijeli 53-letno Elizabeth Taylor, soimenjakinjo preminule filmske dive, ker so pri njej našli nekaj gramov kokaina. To sicer ni bilo prvič, da je bila Taylorjeva obtožena posedovanja drog. Zaradi enakih težav se je znašla v sporu z roko pravice že leta 1996.

Medtem pa so houstonski policisti manj kot mesec pred tem zaradi kraje aretirali še enega soimenjaka slavne osebnosti, in sicer 44-letnega Michaela Jacksona, ki si deli ime s kraljem popa. Tudi on je stari znanec policije, ki je bil med letoma 1988 in 2010 dvakrat obsojen zaradi kraje, posedovanja narkotikov in vožnje motornega vozila brez ustreznega dovoljenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.