Magazin > VIP
51 ogledov

Po aretaciji se je Reese že opravičila

Reese Witherspoon Jim Toth Reuters
Po aretaciji se je oskarjevka Reese Witherspoon opravičila za svoje neprimerno obnašanje.

Igralka Reese Witherspoon se je ob aretaciji svojega moža Jima Totha tako razjezila, da je policist aretiral tudi njo. Moža so namreč v petek v Atlanti ustavili, potem ko je vozil pod vplivom opojnih substanc. Malo kasneje pa je mož postave aretiral še njo, saj se je neprimerno obnašala.

Oskarjevka je povedala, da zaradi pravnih razlogov ne sme komentirati, kaj se je zgodilo, se pa je za svoje neprimerno obnašanje že opravičila. "Rada bi pa poudarila, da sem popila kozarček alkohola preveč in me je resnično sram, kaj sem govorila," je povedala v uradnem sporočilu za javnost. "Bila je strašna situacija in bala sem se za moža, vendar za to ni opravičila. Do policista, ki je samo opravljal svoje delo, sem se obnašala nespoštljivo. Policijo zelo spoštujem in mi je zelo žal za obnašanje," je še povedala.

Jezikala in se pritoževala

Oskarjevka se je s policistom zapletla v besedni prepir, kar pa jo je stalo svobode. Igralko je policist namreč dvakrat opozoril, naj ne izstopa iz vozila, kar pa je vseeno storila in zraven komentirala, da je "ameriška državljanka in imam pravico stati na ameriški zemlji", navaja revija Variety, ki je še prišla do informacij iz policijskega zapisnika. V njem je še navedeno, da je policista vprašala, če jo prepozna in mu zabrusila, da bo vsak čas izvedel, kdo je ona ter da se bo pojavil na nacionalni televiziji. Poleg tega je še jezikala in se pritoževala, da ves proces traja predolgo.

Zakonca sta bila izpuščena na prostost naslednje jutro, v soboto.

Reese in Jim sta se poročila pred dvema letoma, septembra lani pa je igralka povila sina Tennesseeja. Iz prejšnjega zakona ima 13-letno Avo in desetletnega Deacona.

Komentarjev 1
  • pravaresnica123 08:51 22.april 2013.

    Pri nas bi pa policista suspendirali, se "ubogi žrtvi" policijskega nasilja opravičili za nezaslišano dejanje posameznika, v nadaljevanju bi pa tožila državo in z enim od "poštenih" SLO-odvetnikov od države izterjala mastno odškodnino za pretrpene fizične in psihične bolečine. Ampak ...prikaži več za nas to ni problem, ker "imamo"!!!