Magazin > VIP
37 ogledov

Aretiran zaradi kraje z razbitin porscheja

razbitine streha porsche Paul Walker
1/2
Istagram
Aretirana oseba, ki je z razbitin avtomobila, v katerem je umrl Paul Walker, ukradla del strehe.

Losangeleški policisti so aretirali moškega, ki je s športnega avtomobila, v katerem je umrl igralec Paul Walker, ukradel del razbitin.

Tatova sta bila sicer dva. Prikradla sta se do vlečnega vozila, na katerem so bile razbitine, v času, ko je stalo na semaforju. Očividec je po navedbah šerifa videl moškega, ki je izstopil iz vozila, ki je sledilo vlečnemu vozilu, in z njega vzel kos pločevine.

Policisti so kmalu zatem aretirali 18-letnega Jamesona Wittyja. Najstnik se je namreč na Instagramu pohvalil, da je ukradel del avtomobila, v katerem je umrl zvezdnik Hitrih in drznih, objavil pa je tudi fotografijo dela strehe.

Mladeniča je videl voznik vlečnega vozila ter policistom podrobno opisal avtomobil, s katerim sta najstnika pobegnila, zapomnil pa si je tudi registrsko tablico.

Witty je vse priznal, njegov prijatelj, ki ga trenutno ni v Združenih državah Amerike, pa se bo policistom predal, ko se vrne nazaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.