Magazin > VIP
178 ogledov

Ariana Grande pred leti svojim oboževalcem želela smrt?

Ariana Grande Profimedias
Pevka naj bi pred leti izjavila, da si želi, da bi vsi njeni oboževalci umrli.

Na Twitterju se je med odzivi na ponedeljkov napad v Manchestru po koncertu Ariane Grande pojavila tudi tri leta stara novica britanskega časopisa Daily Mail, katere naslov se glasi: "Bolje bi bilo, če tega ne bi rekla! Ariano Grande slišali reči, da upa, da bi vsi njeni oboževalci umrli."

Neimenovani vir, zaposlen na newyorškem radiu, kjer so gostili tudi Ariano, je takrat povedal: "Ko je bila z oboževalci, se je smehljala, podpisovala avtograme in se z njimi fotografirala. Samo da je vstopila v dvigalo, se je zgodba popolnoma spremenila. Takoj, ko so se vrata zaprla, je rekla: 'Upam, da vsi pomrejo.' "

Njena slaba izbira besed se je zdaj ponovno pojavila na Twitterju, kjer so iz naftalina potegnili stare članke o tej izjavi. Verjertno tega takrat ni mislila dobesedno, saj  je zdaj ponudila, da bi plačala pogrebe žrtev, ki so življenje izgubile na njenem koncertu v Manchestru.

Komentarjev 6
  • novispenjac 13:08 25.maj 2017.

    tak članek je že:http://www.zurnal24.si/gorivo-hlapi-rezerva-posledice-clanek-279563Žuranal je res pod vsakim nivojem. Ampak ima lep grafični vmesnik, drugače ga ne bi bral.

  • Janez_53 08:54 25.maj 2017.

    Takšnim novinarjem povsem upravičeno pravijo mrhovinarji!

  • Dixon 08:45 25.maj 2017.

    Teorija zarote. Sama jih je ubila in naročila killerju, da pride z bombo na koncert.