Magazin > VIP
127 ogledov

Ariana Grande žrtvam poklonila doživljenjsko darilo

ariana grande Profimedias
Poleg tega, da je s koncertom v Manchestru zbrala veliko denarja, se je odločila, da bo svojcem žrtvam, ki so umrle na njenem koncertu, podarila posebno darilo.

Koncert Ariane Grande v Manchestru, na katerem je gostila veliko svetovih glasbenih zvezd, je bil velika uspešnica. S prodajo kart in dobrodelnimi sredstvi je za svojce žrtev, ki so življenje izgubile na njenem koncertu, in za ranjene zbrala več kot štiri milijone dolarjev.

Zdaj pa se je odločila, da bo žrtvam in njihovim družinam podarila doživljenjske karte za njene koncerte. "Vse družine žrtev in vsi, ki so bili med koncertom ranjeni, bodo dobili doživljenjsko karto za Arianine koncerte," je za ameriški medij RadarOnline povedal vir blizu pevke: "Karte bodo vključevale VIP sedišča in dostop do zaodrja. Ariana se resnično trudi, da bi naredila čim več za žrtve in njihove svojce."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.