Magazin > VIP
16 ogledov

Armin Van Buuren gre v vesolje

Armina čaka polet v vesolje. (Foto: null) Žurnal24 main
Enega izmed največjih svetovnih didžejev Armina Van Buurena čez tri leta čaka izjemno zanimivo potovanje, ki si ga bo zagotovo zapomnil za vedno. Poletel bo namreč v vesolje.

Če je bil svojčas vstop v vesolje le "privilegij" skrbno izbranih astronavtov in megabogatih posameznikov, pa se potovanje iznad zemljine orbite že leta 2014 obeta tudi stotim izbrancem, med katerimi je tudi velikan trancea Armin Van Buuren.

Nizozemskega didžeja je na pot v vesolje povabilo podjetje Space Expedition Curacao - SXC, ena izmed (za zdaj še) maloštevilnih družb, ki se ukvarjajo s tovrstnim turizmom. Armin naj bi po načrtih odletel leta 2014, do takrat pa bo moral, skupaj s še drugimi 99 povabljenci, opraviti poseben program, v okviru katerega bodo stestirali njegove zmožnosti prenašanja gravitacijskih sil in breztežnostnega stanja.

"Vsak DJ sanja, da bi lahko potoval 3,5-krat hitreje od zvoka. Pa še oglušujoča tišina na sto kilometrih višine. Komaj že čakam. Verjetno bo moj srčni utrip ob tem presegel 200 udarcev na minuto," je na svoji spletni strani zapisal Armin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.