Magazin > VIP
21 ogledov

Arnie afere ni priznal prostovoljno

Arnold Schwarzenegger Žurnal24 main
Arnold Schwarzenegger se je zlagal, da je svoji soprogi Mariji Shriver prostovoljno priznal, da ima nezakonskega otroka.

Maria je očitno malce bolje pogledala otroka hišne pomočnice in jo vprašala, ali je oče njenega sina Schwarzenegger. Mildred Baena se je ob vprašanju zlomila in afero priznala. Oborožena z novimi informacijami je Shriverjeva pred dejstva postavila svojega moža, ki mu ni preostalo drugega, kot da pove resnico. Torej se je Schwarzenegger zlagal, ko je trdil, da je takoj po koncu svojega mandata ženi priznal ljubezensko razmerje s služkinjo.

Terminator na čakanju
Najnovejše novice pa ne vplivajo le na Schwarzijevo zasebno, ampak tudi poslovno življenje. Igralec se je namreč odločil do nadaljnjega zaustaviti vse svoje filmske projekte, vključno s težko pričakovanim nadaljevanjem Terminatorja.

"Guverner Schwarzenegger se trenutno osredotoča na osebne zadeve in se ni pripravljen obvezati kakršnimkoli produkcijskim urnikom ali rokom. To vključuje Cry Macho, franšizo The Terminator ter druge projekte. Z dogovori bomo nadaljevali, ko se bo za to odločil," je sporočil njegov odvetnik.

O tem, kako se Schwarzi počuti ob škandalu, pa je vir blizu igralcu in nekdanjemu kalifornijskemu guvernerju povedal: "Zaradi situacije se počuti zelo slabo. Pripravljen je storiti karkoli, da si ponovno pridobi zaupanje svoje družine."

Arnold in Maria sta se poročila leta 1986 in imata skupaj štiri otroke: 21-letno Katherine, 19-letno Christino, 17-letnega Patricka ter 13-letnega Christopherja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.