Magazin > VIP
32 ogledov

Arnie popravil svojo napako

Arnold in Maria naj bi sicer podpisala predporočno pogodbo, a bi lahko bila Mari Žurnal24 main
Arnold Schwarzenegger je na sodišče dostavil nove, popravljene ločitvene papirje, v katerih je spremenil svojo odločitev glede finančne podpore svoji nekdanji ženi.

Javnost je prejšnji četrtek presenetila novica, da je Arnold Schwarzenegger odklonil izplačevanje finančne podpore nekdanji soprogi Marii Shriver, s katero sta trenutno v ločitvenem postopku. Njegov odgovor na Marijino zahtevo po podpori se je zdel še posebno hladen glede na to, da je bil ravno on s svojim varanjem in nezakonskim otrokom tisti, ki je bil odgovoren za njun razhod. Vendar naj bi prišlo do napake, ki se jo je nekdanji guverner in igralec nemudoma odločil popraviti. Tako je na sodišče dostavil popravljene ločitvene papirje, v katerih se ne odreka izplačevanju podpore. Šlo naj bi za prostovoljno in takojšnjo odločitev, ne pa na Marijino zahtevo. "Ko je ugotovil, kaj se je zgodilo, je želel to nemudoma popraviti. To je storil iz lastnega nagiba. Ni ga prosila za to," je povedal neimenovani vir.

Arniejev odvetnik naj bi namreč preprosto odkljukal okvirčke, ki jih "običajno" v podobnih ločitvah, Arnold pa naj ne bi dobro pregledal dokumentov, preden jih je podpisal. "Dejansko je med tednom vse prepustil svojemu svetovalcu, saj je bil sam precej zaposlen," je povedal vir in dodal: "Popravljeni dokumenti so bili pripravljeni že v petek, vendar jih niso mogli pravočasno dostaviti na sodišče."

Nekdanja zakonca sta novico o svojem razhodu oznanila maja, le teden dni pred Arniejevim javnim priznanjem, da ima 13-letnega nezakonskega otroka z družinsko gospodinjsko pomočnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.