Magazin > VIP
1 ogledov

"Arnold je zasvojen s seksom"

O njegovih aferah se bo očitno še dolgo govorilo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pisatelj Ian Halperin, ki je lani izdal biografijo Arnolda Schwarzeneggerja, trdi, da je nekdanji kalifornijski guverner zasvojen s seksom.

Zakaj je 25-letni zakon Arnolda Schwarzeneggerja in Marie Shriver tik pred koncem, verjetno nikoli ne bomo izvedeli. Splošno znano pa je, da se je Arnie v vseh teh letih večkrat spozabil in svojo soprogo prevaral. Leta 2003, med volilno kampanjo za mesto kalifornijskega guvernerja, je celo priznal, da je otipaval ženske.

Ian Halperin, ki je napisal Schwarzeneggerjevo biografijo, trdi, da si Arnold ne more pomagati, saj je bolan. Odvisen naj bi bil od seksa. "Proti njemu je Tiger Woods devičnik," pravi pisatelj, ki je v knjigi med drugim opisal zelo pikanten dogodek z Guvernatorjem v glavni vlogi. Leta 2006 naj bi Arnold namreč poskušal opiti več žensk in jih nato spraviti v posteljo. To naj bi mu zaupala neka producentka, ki ga je opozorila še na eno afero. V vili Hugha Hefnerja je menda igralec z neko brhko mladenko za dve uri izginil v sobo.

Vse te govorice je Maria mirno prenašala. Ko pa se je januarja končala Arniejeva politična kariera, ji je očitno počil film.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.