Magazin > VIP
131 ogledov

"Aron je zelo lep in priden"

Urška je imela, kot pravi, super nosečnost. (Foto: Katja Kodba/Mediaspeed) Žurnal24 main
Po rojstvu svojega prvorojenca je Urška Pirš razkrila, kako se počutita, zakaj je za sina izbrala dve imeni in kaj namerava početi med porodniško.

Že včeraj smo poročali, da je novinarka in voditeljica Urška Pirš povila prvorojenca, danes pa nam je uspelo izvedeti še nekaj podrobnosti o samem porodu in novorojencu.

Urška pravi, da se odlično počuti, prav danes pa se s sinom iz ljubljanske porodnišnice odpravlja domov. Rodila je s carskim rezom, ki pa je potekal zelo hitro. "Hvala bogu, da se je vse srečno končalo. Bil je malce prevelik fantek zame," je povedala.

Deček se dobro počuti, najpomembneje pa je, da je zdrav, še pravi novopečena mamica. "Zame je čudovit, luštkan, priden." Ne bi še mogla oceniti, komu je bolj podoben, pravi le, da je zelo lep.

Pri porodu je bil prisoten tudi njen partner Robi, pri samem posegu pa ga niso spustili v operacijsko sobo. Urška je bila zelo zadovoljna z osebjem. "Vsi so super," je bila navdušena.

Fantka sta poimenovala Aron Nal. O imenih, pravi, nista kaj dosti razmišljala. Imela sta izbranih več imen, Urški pa sta se po numerološkem izračunu zdeli ti imeni najprimernejši. Povedala je še, da ji je bilo všeč veliko imen, tudi slovenskih, vendar se je odločila za tisto, ki ni najpogostejše.

Doma je na novega člana že vse pripravljeno. O povečanju družine za zdaj še ne razmišljata, Urška pa pravi, da bi imela še enega, da sin ne bi bil edinček.

Med porodniško Urško čaka še magistrska naloga. V enem letu si želi dokončati magisterij antropologije. Na vprašanje, ali se po porodniški vrača v medije, odgovarja, da morda, trenutno pa je o tem še prezgodaj govoriti. Vzela si je čas zase in še ne razmišlja o čemerkoli. "Prepustila se bom toku. Sem novinarka po duši," nam je še zaupala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.