Magazin > VIP
30 ogledov

Arquettov podivjani libido

Par ima hčerko Coco. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
David Arquette je bil tako zelo obseden s seksom, da se je vzburil celo med tolaženjem žene, ki je jokala za svojim pokojnim očetom.

Courteney Cox je v intervjuju za neko radijsko oddajo izdala nekaj novih informacij o svojem propadlem zakonu z Davidom Arquettom, ki naj bi bil po njenih besedah zasvojen s seksom. Z njo je menda hotel spati tudi na nedavnem družinskem izletu v Disney World, a ga je Coxova zavrnila. "Za to ni bil pravi kraj. Pa še zelo zgodaj zjutraj je bilo," je povedala igralka in dodala, da to ni bilo prvič, da se je Arquettov libido zbudil ob sila neugodnem času. "To je bila ena večjih težav v najinem zakonu. Še v situacijah, ko sem potrebovala le tolažbo, me ni mogel objeti, ne da bi se vzburil. Bilo je približno takole: 'Žal mi je, da je umrl tvoj oče. Dajva se dol.'"

Arquette in Coxova sta se po 11 letih ljubezni razšla oktobra lani, a že zaradi hčerke ostajata v dobrih odnosih. Trenutno se veliko videvata, saj promovirata film Krik 4, v katerem oba igrata. "Resnica je, da se ljubiva. Zelo sva si naklonjena, a tudi zelo različna. Jaz sem raje doma, David pa zelo rad hodi plesat. Zelo je komunikativen, jaz pa sem bolj zadržana," je še povedala 39-letnica in zanikala govorice, da se med njo in igralcem Joshem Hopkinsom nekaj plete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.