Magazin > VIP
448 ogledov

Artur: La Toya grozila Miji

Artur Štern mediaspeed
Burleska med Arturjem Šternom, njegovo peto ženo Mijo in porneso La Toyo se nadaljuje.

La Toya | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Na Vrabčah se je med zdajšnjo in bivšo ženo znanega plejboja Arturja Šterna spet vnel prepir. Prišlo naj bi celo tako daleč, da je Arturjeva žena Mija porneso in Šternovo bivšo La Toyo (na fotografiji) prijavila policiji. "La Toya me je poklicala in sem jo povabil k sebi na Vrabče, saj se že dolgo nisva videla. Vendar je, namesto da bi prišla sem, klicala Mijo, ki mi je povedala, da so ji grozili neki moški, ki naj bi jih naščuvala La Toya. Če je to res ali le trač, ne vem, je pa Mija dejala, da bo to prijavila policiji, saj se počuti ogroženo," nam je vročo situacijo opisal Štern in nam zaupal še bolj vroč razplet:

"La Toya je nato prišla na Vrabče, vendar sem bil ravno v sosednji vasi, hkrati pa je v vas prišla tudi Mija. Nastala je cela kolobocija, tak hec. To je bilo verjetno po tem, ko sta si grozili."

Nas pa je zanimalo, ali sta si znana pornesa in Artur še vedno blizu, da je La Toya, kljub pranju umazanega perila v javnosti, na pisateljevem domu še vedno dobrodošla. "Nazadnje sva se videla na Lady pikniku, vendar tega dvojega ne morem mešati, saj je Mija zelo ljubosumna. Povabil sem jo, ker mi je bilo malo dolgčas, pili smo ga, pa sem rekel, k***, pa naj pride," je razložil Artur.

Za komentar smo poklicali tudi La Toyo, ki je bila nedosegljiva, Mija pa je o incidentu povedala: "Potrjujem, da mi je La Toya grozila in da sem jo prijavila policiji. Morda pa bi raje napisali kaj o tem, da bo Artur kandidiral na letošnjih predsedniških volitvah, saj ima veliko povedati. Mislim, da je bolj smiselno, da se ukvarjamo s tem."

Komentarjev 3
  • sintesi 05:46 27.julij 2012.

    kaj je ta klovn artur, znani playboj? Pa ne da zato ker ima toliko lepih deklet okoli...

  • rogg 12:04 26.julij 2012.

    Streznite se že enkrat....

  • dd 10:37 26.julij 2012.

    Neumne igrice, malih ljudi.