Magazin > VIP
34 ogledov

Artur se je četrtič poročil

Artur Štern
1/12
Žurnal24 main
Nocoj je usodni da četrtič dahnil doktor Štern. Po poroki je pred njim, njegovo novo ženo in povabljenci velika zabava, ki bo trajala vsaj do nedelje.

Pred prijatelji se je na preprosti svatbi četrtič poročil Artur Štern, ki je prstan nadel svoji izbranki Dorothei. Mladoporočenca sta se drug drugemu zaobljubila pred Arturjevo domačijo, oblečena v jakne, v rokah pa sta držala rdeče vrtnice.

Pred poroko nam je ženin zaupal, v čem se bo četrta poroka razlikovala od prejšnjih: "Razlikovala se bo v barvi las, saj so bile prejšnje vse tri blond, ta je rdečelasa, visoka. No, ta druga je bila tudi kar visoka, vendar je ta največja od vseh. Zdi se mi taka uravnovešena ženska, zadnji dve poroki sta bili malo za lase privlečeni, ta se mi zdi pa spet malo bolj resna, to pa se odraža tudi po številu ljudi, ki se je bo udeležilo.“

Kajpak poroki sledi tudi zabava, ki bo trajala vsaj do nedelje. "Poporočna zabava bo trajala najmanj dva dni, se pravi do nedelje. Teli fantje bodo tukaj malo ružili, imajo svoje inštrumente, poleg tega pa imamo cel kup CD-jev in se bomo imeli zelo, zelo fino. Danes za spremembo se še nisem napil do te mere, da bi moral iti ob devetih ali pol desetih spat tako kot na prejšnjih porokah. To, kar sem na prejšnji počel, sem videl šele na posnetkih na internetu."

Artur nam je še povedal, da sta bili med povabljenci tudi njegovi nekdanji ženi, druga in tretja LaToya, vendar na poroko ni prišla nobena. Prve pa sploh ni povabil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.