Magazin > VIP
60 ogledov

Artur Štern se bo četrtič poročil

(Foto: Dejan Mijovič) Žurnal24 main
Doktor Štern, ki se je maja poročil s pornozvezdnico La Toyo, je oznanil, da bo spet dahnil usodni da. Tokrat bo njegova žena postala nova izbranka Dorothea.

Artur Štern, ki se je pred tremi meseci poročil z La Toyo, ima že nekaj tednov novo dekle. Njegovi izbranki je ime Dorothea, v katero je Artur po besedah prijateljev zaljubljen do ušes.

 

Ravno zato sta se golobčka odločila, da svojo ljubezen okronata s poroko, ki se bo zgodila 22. oktobra na Arturjevi domačiji na Vrabčah.

 

Dorothea bo tako postala četrta Arturjeva žena, kar pa je po njegovih besedah čisto nič ne moti. "Ona že komaj čaka, da se poročiva," je razložil Artur in dodal, da bo tudi zanjo to že četrta poroka.

 

Marjanca Scheicher Ke%C5%A1pi%C4%8Dka | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

La Toya ogorčena

Nad poroko pa je manj navdušena tretja žena La Toya, ki je veselo novico izvedela včeraj. "Ko sem ji povedal, je čisto znorela. Nazadnje sem jo videl pred tremi meseci, ko me je pustila, zdaj je pa čisto ljubosumna. Ne vem, očitno je še vedno zaljubljena vame."

Za komentar smo vprašali tudi La Toyo, ki je nad poroko ogorčena. "Ne morem verjeti, da se bo še enkrat poročil. Jaz mislim, da me je Artur izkoristil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.