Magazin > VIP
20 ogledov

Ashley Cheryl prevaral še s tremi ženskami

Cheryl Cole, Ashley Cole Flynet
Medtem ko sta nogometaš Ashley Cole in njegova bivša žena Cheryl obnavljala zvezo, naj bi jo Ashley spet prevaral. Tokrat naj bi se zapletel s kar tremi ženskami.

Britanskim medijem so se javile tri nove ženske, ki trdijo, da so se z Ashleyjem zapletle na začetku julija. Neka 29-letna stevardesa pravi, da je z njim preživela noč pred tremi tedni v njegovi vili na Beverly Hillsu. "Z njim je spala že večkrat, a nazadnje se je to zgodilo na začetku julija," je britanskemu časniku Daily Mail razkril neimenovani vir. Stevardesa menda sploh ni vedela, da nameravata Ashley in Cheryl obnoviti razmerje, zato je bila zgrožena, ko je izvedela za to.

Druga domnevna ljubica je Kayla Collins, manekenka za spodnje perilo in Playboyeva zajčica, ki jo je spoznal v Hollywoodu. Kayla je bila tako kot zgoraj omenjena ljubica besna na Ashleyja, ker je spal z njo, čeprav se je hotel pobotati z bivšo ženo. Pravi, da sama tega v času njune afere ni vedela, zato se želi osebno pogovoriti s Cheryl.

Identiteta tretje ljubice še ni znana, je pa znano, da so vse tri ženske že stopile v stik z znanim piarovcem Maxom Cliffordom, ki jim bo pomagal pri objavi njihovih zgodb, saj hočejo, da svet izve, kakšen je Ashley Cole in da si ga Cheryl ne zasluži. 28-letna zvezdnica pa medtem še ni javno komentirala novih afer bivšega soproga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.