Magazin > VIP
1442 ogledov

Ashley Graham izgubila več litrov krvi, skoraj bi umrla

Ashley Graham Ashley Graham
Spregovorila o noči, ko je rodila dvojčka.

Manekenka Ashley Graham in njen soprog Justin sta se v začetku leta razveselila prihoda dvojčkov, Romana in Malachija. 34-letnica je v eseju za Glamour sedaj spregovorila o težavah, ki so se pojavile po porodu.

Popadki so se začeli ob drugi uri zjutraj. "Ob 3.45 sem šla v kopalnico, ker sem mislila, da moram na stranišče. Ravno, ko je prišla doula, je na svet privekal Malachi," je povedala lepotica. Roman se je rodil dve uri in sedem minut pozneje. "Nismo mogli verjeti, da je porod trajal le tri ure in pol. Skupini izkušenih, inteligentnih in izobraženih profesionalcev sem bila hvaležna, da so bili ob meni, ko se je rodil moj prvi sin in sedaj tudi pri rojstvu dvojčkov," je dejala. A veselje ni dolgo trajalo ...

"V naslednjem trenutku sem pogledala babico in rekla, da se ne počutim dobro in da se moram uleči." Nato se je zgrudila. "Spominjam se le rahlega dotika na licu. Pozneje sem izvedela, da je nekdo udrihal po mojem obrazu. Spominjam se, kako me je nekdo držal za roko, kako je moj mož molil ob mojem ušesu in kako me je nekdo po roki zbadal z iglo." Ko se je zbudila, ji niso takoj povedali, da je izgubila več litrov krvi. "Niso mi želeli povedati, da se je moja žila v roki ves čas sesedala in da mi niso mogli dati injekcije," je še razkrila in dodala, da je zakričala, ko je okoli sebe videla kri.

Graham pravi, da ni mogla hoditi, zato so jo zdravniki na rjuhi odnesli do postelje, iz katere ni vstala štiri dni, hišo pa je lahko spet zapustila po dveh mesecih. 

Graham tudi priznava, da po drugem porodu na svoje telo gleda bolj kritično. Na delo se je nameravala vrniti po osmih tednih, a ji ni uspelo. "Že od nekdaj se borim proti nepoštenim in nerealističnim standardom. Če sem iskrena, pa sem od sebe pričakovala hitro vrnitev v staro formo."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.