Magazin > VIP
16 ogledov

Ashton bo pričal zoper morilca

Ashton Kutcher Žurnal24 main
Igralec Ashton Kutcher bo naslednje leto pričal na sojenju domnevnemu morilcu Michaelu Gargiulu, ki je obtožen, da je umoril igralčevo nekdanje dekle Ashley Ellerin.

Leta 2001 je Ashton Kutcher začel hoditi z 22-letno študentko Ashley Ellerin, ki je delala kot manekenka in striptizeta. Nekaj mesecev po tem, ko sta se razšla, so jo našli mrtvo v njenem stanovanju v Hollywoodu. Po navedbah policije je bila Ellerinova ena od treh žensk, ki naj bi jih Michael Gargiulo ubil med letoma 1993 in 2008.

Ellerinova se je z Gargiulom zbližala leta 2000, ko se je preselil v njeno soseščino. Ni minilo dolgo časa, ko jo je začel opazovati na vsakem koraku, je povedala njena sostanovalka. Na usodno noč, ko je umrla, je za Ashtona pripravljala romantično večerjo. Ker je igralec povabilo zavrnil, jo je kasneje tudi klical, vendar se na večkratne klice ni odzvala. Odpeljal se je k njej domov, kjer mu ni odprla vrat. Igralec je v hišo vstopil skozi okno. Na tleh je videl rdečo lužo, za katero je bil prepričan, da je polito vino. Ker je mislil, da je nanj le jezna, je odšel. Naslednji dan pa je izvedel, da je bilo "rdeče vino" dejansko njena kri. Umrla je, potem ko je bila zabodena kar 35-krat.

Gargiula so zaradi povezav DNK z umorom leta 2008 aretirali. Obtožen je tudi umora dveh drugih žensk. Ashton bo na sodišču naslednje leto podal svoje pričevanje, zelo pa ga je strah, da bo pričal. "Ima grozne sanje in nočne more, na to preprosto ne more nehati misliti," je povedal eden od njegovih prijateljev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.