Magazin > VIP
21 ogledov

Ashton in Demi pred ločitvijo?

Je prišel konec za Ashtona in Demi? (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po najnovejših informacijah naj bi zakonu Ashtona Kutcherja in Demi Moore odklenkalo.

Prijatelji Ashtona in Demi pravijo, da je žar ljubezni med njima v zadnjih treh letih popolnoma ugasnil. "Njun zakon je postal rutina in nisem bil presenečen, ko so mediji začeli pisati o njegovih skokih čez plot. Ashton in Demi se prepirata ves čas in nihče ne razume, zakaj sta še vedno skupaj. Upam, da bosta storila pravo stvar in odšla k zakonskemu svetovalcu ali pa se ločila. Kljub temu mislim, da je prepozno, da bi zakon rešila. Ločitev bo verjetno zelo neprijetna, Demi pa bo Ashtona prisilila, da bo plačal za svoje napake," je povedal neimenovani prijatelj zakoncev Demi.

V Hollywoodu se namreč v zadnjih dneh šušlja le o Ashtonovi nezvestobi, s katero je na dan prišla 21-letna Brittney Jones, ki zatrjuje, da je spala z Ashtonom, ko je Demi v Detroitu snemala film. Za igralčeve skoke čez plot naj bi vedeli vsi v Hollywoodu, pravi dobro obveščen vir. "Demi ve, da jo Ashton vara. Njun zakon temelji na politiki 'ne sprašuj, ne povej'. Čeprav se imata zelo rada, sta se začela zavedati razlike v letih."

Par na Twitterju še vedno objavlja svoje zaljubljene fotografije, njuni znanci pa trdijo, da je naklonjenost med njima zaigrana. Ali Demi in Ashton sledita stopinjam Sandre Bullock in Jesseja Jamesa, bo pokazal čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.