Magazin > VIP
5012 ogledov

Ashton Kutcher spregovoril o bratovi bolezni, ta mu je to zameril

Ashton Kutcher, Michael Kutcher Youtube
Michael Kutcher pravi, da ni želel postati obraz te bolezni.

Leta 2003 je Ashton Kutcher z intervjujem ujezil svojo družino. Na televiziji je zvezdnik namreč razkril, da se je njegov brat dvojček, Michael, rodil s cerebralno paralizo. Michael je za Today Parents povedal, da je slavnemu bratu zameril, da je o njegovi bolezni spregovoril za medije, danes pa mu je ta to hvaležen.

Michael je motnje gibanja, a tudi motnje govora, vida in sluha poskušal pred svetom skriti. "Bil sem zelo zelo jezen. Spominjam se, da sva o tem govorila. Nisem želel biti obraz za to bolezen. O njej nikoli nisem govoril,“ je povedal 43-letnik, ki pa danes priznava, da mu je ta intervju spremenil življenje, in to na bolje. "Ashton mi je naredil veliko uslugo, saj mi je dovolil biti to, kar sem.“

Nekaj mesecev pozneje je z njim stik navezala ženska iz Iowe in ga vprašala, ali bi lahko na neki gala prireditvi spregovoril o življenju s to boleznijo. Ker ni vedel, ali bi pristal ali odklonil, se je z njo pred odločitvijo dobil na sestanku. "S sabo je pripeljala 5-letno hčerko. Prikupno Bello z velikim nasmeškom na obrazu. Zaradi cerebralne paralize ni mogla govoriti,“ se tega dneva spominja Kutcher. Zaradi otroka se je odločil, da se dogodka udeleži. "Spoznal sem, da se moram rešiti sramu in postati vzornik za ljudi, kot je Bella. Končno sem bil pripravljen deliti svojo zgodbo. Vedel sem, da bom zaradi brata pritegnil več pozornosti,“ je še dodal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Kutcher (@mkutch)


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.