Magazin > VIP
24 ogledov

Ashton močno zaskrbljen za Demi

Ashton Kutcher Flynet
Ashton Kutcher naj bi bil zelo zaskrbljen zaradi Demijinih težav v preteklem tednu, zaradi katerih je morala pomoč poiskati v bolnišnici.

V času Demijine nedavne krize se je njen nekdanji partner Ashton Kutcher zabaval v Braziliji. In čeprav igralec še ni komentiral njenega stanja ali o tem kaj zapisal na svojem drugače precej aktivnem Twitter računu, ga po pričevanju neimenovanega vira zelo skrbi zanjo. "Ashton je močno zaskrbljen za Demi. Še vedno mu je mar zanjo in ji želi vse najboljše,“ je povedal, obenem pa dodal: "Vendar je njunega zakona konec in oba gresta s svojim življenjem naprej.“

Demi in Ashton sta se po šestih letih zakona razšla novembra lani in zvezdnica se le s težavo prilagaja novonastali situaciji. Igralka namreč nasprotno od Ashtona prav gotovo ni imela nič kaj zabavnega tedna. Kot smo že poročali, je v ponedeljek zvečer pristala v bolnišnici in iz posnetka klica na pomoč njenih prijateljev, ki je pricurljal v javnost, je bilo njeno stanje precej resno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.