Magazin > VIP
11 ogledov

Ashton (nekako) zanikal govorice o ločitvi

Demi Ashton Žurnal24 main
Zvezda serije Dva moža in pol se je oglasil prek Twitterja v zvezi z natolcevanji o njegovem domnevnem varanju žene s 23-letnico pretekli konec tedna.

Ashton Kutcher se je včeraj oglasil na svojem Twitter profilu v zvezi z medijskimi natolcevanji o tem, da naj bi se ločeval od svoje žene Demi Moore, ki naj bi jo pretekli konec tedna (ponovno) prevaral. Igralec je tako na svojem zidu najprej objavil pesem skupine Public Enemy s pomenljivim naslovom Don't Believe the Hype, kasneje pa je dodal še komentar: "Ko si domišljate, da veste nekaj, o čemer nimate pojma, se delate norca iz mene in sebe," je zapisal.

Prek Twitterja pa se je oglasila tudi njegova žena, ki je pred dnevi na zidu objavila pomenljiv citat grškega filozofa Epikteta, ki pravi: "Ko si prizadeta zaradi napake moškega, se obrni vase in preuči lastne slabosti. Takrat boš pozabila na svojo jezo.

Tabloidi so se razpisali o njunem razhodu po tem, ko so se pojavile govorice o domnevni Ashtonovi prevari. Mladi hollywoodski lepotec naj bi namreč pretekli konec tedna, le večer pred njuno obletnico poroke, skočil v posteljo z neko 23-letnico v San Diegu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.