Magazin > VIP
63 ogledov

Ashton ponovno prevaral Demi

Demi Moore, Ashton Kutcher Reuters
Zvezda serije Dva moža in pol naj bi pretekli vikend prevaral svojo zvezdniško ženo – že drugič v enem letu.

V zakonu Ashtona Kutcherja in Demi Moore, ki traja že šest let, naj bi ponovno škripalo. Trenutno naj bi bil glavni krivec igralec, ki naj bi pretekli vikend zlezel med rjuhe z neko 23-letnico, novičko o Ashtonovem varanju njegove lepe žene pa je z javnostjo delila njena prijateljica. "Povedala bom naravnost. Sem prijateljica Sarah Leal, vendar po tem verjetno ne bova več govorili. Slabo mi je ob tem, kar se je zgodilo pretekli petek. Kot večina ljudi na svetu sem oboževala Ashtona Kutcherja in Demi Moore, dokler ni Ashton v soboto ob 4.30 zjutraj seksal z mojo prijateljico Saro v svoji sobi v 12. nadstropju hotela Hardrock v San Diegu," je zapisala v sporočilu ameriškemu tabloidnemu mediju.

Sarah naj bi medtem že najela odvetnika in sedaj zahteva 250 tisoč dolarjev za prodajo zgodbe.

To je sicer že drugič v roku enega leta, da se je Ashton znašel v podobnem škandalu. Leta 2010 je 21-letna Brittany Jones, ki je bila neverjetno podobna Demi, trdila, da je seksala s hollywoodskim lepotcem, v dokaz pa priložila tudi njegova sporočila.

Igralec ni zanikal lanskega incidenta, oglasil pa se ni niti v povezavi s tokratno trditvijo. Poleg tega je neimenovana prijateljica tudi zatrdila, da je zakon zvezdniškega para mrtev. "Ashton je povedal Sarah, da sta se z Demi razšla, vendar javnost s tem še ni seznanjena." Govorice o težavah v njunem zakonu so se sicer pojavljale že od junija, parček pa je bil v zadnjem času nenavadno tih tudi na Twitterju, kjer drug drugega nista omenjala že vsaj en mesec. Morda so težave v zakonu tudi razlog za Demijino shujšano postavo, s katero je pred kratkim presenetila na rdeči preprogi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.