Magazin > VIP
16 ogledov

Ashton prosi Demi, da mu oprosti

Ashton Kutcher, Demi Moore Flynet
Potem ko so v javnost prišle podrobnosti, kako je 33-letni igralec Ashton Kutcher prevaral 48-letno igralko Demi Moore, se je Kutcher znašel pod velikimi kritikami javnosti. Kakšno napako je naredil, pa je ugotovil šele, ko so mu hrbet obrnili tudi gledalci.

Humoristični nadaljevanki Dva moža in pol je po razkritju Kutcherjeve afere z 23-letno študentko močno padla gledanost. To je očitno zaskrbelo tudi igralca samega, saj je Moorovo takoj prosil, če mu oprosti in če ga spet vzame nazaj.

"Demijeva družina, prijatelji in sodelavci ji pravijo, da naj se loči in da naj naj zaživi sama naprej. Ona je popolnoma zlomljena, osramočena, ker jo je Ashton izdal. Če se odloči za ločitev, pričakuje, da bo v javnosti veliko govora o tem, kako ji ni uspelo zadržati mladega soproga. Vedno je bila ponosna na to, kako je močna, ampak se boji spet začeti vse od začetka," je rekel vir blizu igralke za Daily Mail.

Ashton in Moorova sta se poročila leta 2005 in nimata skupnih otrok. Tabloidi so se razpisali o njunem razhodu po tem, ko so se septembra pojavile govorice o domnevni Ashtonovi prevari. Mladi hollywoodski lepotec naj bi namreč le večer pred njuno obletnico poroke, skočil v posteljo s 23-letnico v San Diegu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.